Naar de vragen & antwoorden...

Index
Mijn gids
Gidsen 
Gidsen2
In contact met je gidsen
Vragen over gidsen
Jolanda en haar Gidsen
Artikelen
Brief aan jouw gids
Brief aan mijn gids

Dromen
Chakra's
Meditatie
Geleide Meditatie
Affirmaties
Stemmenhoren...wat nu?
Het Leven
Door jullie ingezonden
Gene Zijde
Gene Zijde 2
Engelen
Kleuren
Interactief
Dit ben ik
Boekenplank
Webrings
Links
Awards

Webdesign
Mail Magda

 

 

 

Basisregels en andere Adviezen

Ik heet Jolanda Linders, ik ben 32 jaar en ik woon in Steenbergen, op ongeveer 15 autominuten van de Belgische grens in Zuidwest Brabant.
Vanaf mijn 14e levensjaar houd ik me bewust bezig met spiritualiteit, daarvoor gebeurde dat grotendeels onbewust. Sinds 1996 ben ik spiritueel therapeute. Ik werk volgens de methode Kleyn wat inhoudt: géén hypnose, gidscontact, en gewoonlijk éénmalige sessies.
Medio 1994 zag ik Jan Kleyn op televisie en ik had direct een betrouwbare indruk van hem en ook een gevoel ‘dat ik iets met hem moest…’. Maar ik luisterde (tegen beter weten in) niet naar die impuls en zo kwam het dat ik nog een aantal keren met Jan in de media geconfronteerd moest worden voor ik uiteindelijk toch een afspraak met hem maakte. Het was inmiddels begin 1996. Hij vroeg me toen, op advies en aandringen van zijn hoofdgids Leila, of hij me mocht opleiden tot regressietherapeute zodat hij mensen naar me door kon sturen. Én hij zei me dat hij al anderhalf jaar op me wachtte….. precies de tijd die ik ‘verspeeld’ had!! Na een aantal dagen meekijken, ging Jan mensen naar ons doorsturen en was mijn Praktijk voor Spirituele Therapie een feit. Van begin af aan is er geen leeg plaatsje meer geweest in mijn agenda en werken mijn gidsen en ik met veel liefde en plezier voor en aan mensen.

Mijn hoofdgids heet Janùs en met hem heb ik een nauwe, zeer liefdevolle samenwerking opgebouwd. Evenals met mijn vele andere gidsen en spiritueel helpers.

Op mijn site www.jolandalinders.com is veel informatie te vinden over gidsen en onze werkmethoden. Je vindt hier ook een meditatie-cd die je kan helpen om contact met je gids te maken en om een energiebehandeling van je gids te ontvangen.

Graag geef ik je nog het volgende gedichtje mee. Wellicht is het handig om dat in je achterhoofd te houden als je ons een vraag stelt.

Ik vroeg om kracht,
En kreeg moeilijkheden om mij sterk te maken.
Ik vroeg om wijsheid,
En kreeg problemen om op te lossen.
Ik vroeg om Liefde,
En kreeg mensen om mij te helpen.

Ik ontving niets van wat ik vroeg,
Ik kreeg alles wat ik nodig had
.


 

 

Ik wil jullie laten weten dat mijn computer ondanks een virusscanner, besmet is geraakt door een virus. Mochten jullie dus emailtjes van mij krijgen met vreemde bijlages, niet openen!!!!

Mensen die mij een mailtje hebben gestuurd na 20 december j.l., krijgen om die reden ook geen antwoord, ik wil zoveel mogelijk risico's vermijden waardoor ik anderen onbedoeld zou kunnen besmetten. Excuses daarvoor.

Verder was dit virus voor mij de druppel die de emmer deed overlopen waardoor ik besloten heb om te stoppen met onze rubriek op deze site (vraag het aan Jolanda en haar gidsen).

Ik heb echt continu computerproblemen die veel tijd en nog meer energie vragen. Mijn energie schijnt een nogal beschadigende werking te hebben op elektrische apparatuur (waaronder de gevoelige computer), en tot nu toe kan ik de schade wel beperken maar niet geheel voorkomen.
Door de aanhoudende problemen zie ik mij genoodzaakt om zoveel mogelijk computeractiviteiten los te laten, en mij te beperken tot het hoogst noodzakelijke werk op de computer. Vandaar mijn voor mijn gevoel noodgedwongen beslissing om met onze rubriek te stoppen.
Mijn normale praktijkwerkzaamheden gaan uiteraard gewoon door.

Het spijt me. Ik wil iedereen bedanken voor hun interesse en vaak ook lieve, bemoedigende woorden. Dat zal ik missen.

Mijn gidsen en ik wensen jullie alle goeds. Dat de beste dagen van het afgelopen jaar, de minste voor het komende jaar mogen worden!!

Lieve groeten,
Jolanda

05 januari 2002