Hoi Allemaal

Ik ben Gerda van Kessel en ben 41 jaar oud.. Ik woon in het Brabantse Boxtel, samen met man Stefan 25 jaar, en kinderen Soraya 20 jaar, Mariska 13 jaar en Joshua 11 jaar.

In 1991 toen mijn jongste bijna 2 was, was het net of ik langzaam wakker werd en voor het eerst om me heen begon te kijken. Al snel merkte ik dat er heel veel dingen niet klopte, maar ik kon maar geen herinneringen naar boven halen van de tijd ervoor. Via een schoonzusje kwam ik in aanraking met iemand die magnetiseerde, en daar ik zoveel lichamelijke pijnen had ben ik naar haar toegegaan. Van haar kreeg ik een bandje waarop een regressie stond. De eerste maanden dat ik het gebruikte, viel ik steeds in slaap, maar langzaam aan begonnen daarna de herinneringen van de laatste zwangerschap binnen te druppelen.

Niet alleen kwamen de herinneringen terug, ook werd ik me steeds meer bewust van de STEMMEN die ik hoorde, en van het tijdverlies wat er steeds optrad, en steeds meer werd ik angstiger en verwarder, want wat gebeurde er toch allemaal met mij.???

In 1994 kwam ik bij Jomanda terecht en dat heeft mijn leven totaal ondersteboven gegooid.
Steeds meer herinneringen aan mijn leven kwamen naar boven, maar ook de stemmen kregen een lichaam en gezicht. In 1995 kwam ik bij een psycholoog terecht die me de diagnose MPS gaf. Ik begon informatie te lezen hierover en begon veel dingen te herkennen, en steeds meer begon ik ook de STEMMEN te accepteren, en te luisteren naar wat zij mij te vertellen hadden.

In de loop van de tijd begon ik hierdoor steeds meer te beseffen dat er voor mij twee soorten stemmen bestonden, mijn binnenstemmen, maar ook mijn buitenstemmen. En ik besefte al snel dat de beelden die de buitenstemmen me lieten zien, niets met mijn leven nu te maken hadden. En steeds meer begon ik te begrijpen dat er meer was, dan dat ik op dat moment kon bevatten. Op dat moment kreeg ik het boek van Jozef Rulof in handen, een blik in het hiernamaals, en toen ik dat las was het net of ik eindelijk was thuisgekomen.

De laatste 2 jaar ben ik me meer en meer bezig gaan houden met begeleiden van mensen die door allerlei omstandigheden met het horen van stemmen in aanraking zijn gekomen, maar ook ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de identiteiten zelf, naar het waarom zij contact zoeken met de mens op aarde en op wat voor manier de verbinding tot stand komt.
Als men zijn angsten kan overwinnen en luistert naar de verhalen van de identiteiten kon je al snel tot de conclusie, dat ze op zoek zijn naar hetzelfde als wij hier op aarde, warmte liefde en licht=kennis. Maar ook vaak gaan we emoties en karaktertrekjes herkennen, die we zelf ook hebben, maar die we liever niet zien, terwijl juist dit de dingen zijn die bijdrage tot onze eigen geestelijke groei..

Toch moeten we ook er bij stilstaan dat niet alle stemmen afkomstig zijn van persoonlijkheden die hier op aarde zijn gestorven, want ook onze eigen geest is zeer creatief in het omzetten van emoties in beelden en geluiden. Maar wij zijn degene die kunnen beslissen of we er naar luisteren of niet.

Op mijn site www.geocities.com kun je lezen hoe ik met de stemmen heb om leren gaan, en hoe ik de twee werelden waar ik in leefde heb samen kunnen brengen.

Ik kan geen wonderen verrichte, en je ook niet binnen enkele uren van het stemmen horen af helpen. Het enige waar ik je mee kan helpen is inzicht te krijgen in wat de stemmen jou willen vertellen, en je zo helpen je ware ZELF terug te vinden. Het is geen gemakkelijke weg die je te gaan hebt, maar vaak wel draagzamer als je weet dat er iemand met je meeloopt.

Voor vragen : Mail Gerda

Veel liefs Gerda van Kessel

Voor vragen : Mail Gerda

Index
Mijn gids
Gidsen 
Gidsen2
In contact met je gidsen
Vragen over gidsen
Jolanda en haar Gidsen
Artikelen
Brief aan jouw gids
Brief aan mijn gids

Dromen
Chakra's
Meditatie
Geleide Meditatie
Affirmaties
Stemmenhoren...wat nu?
Het Leven
Door jullie ingezonden
Gene Zijde
Gene Zijde 2
Engelen
Kleuren
Interactief
Dit ben ik
Boekenplank
Webrings
Links
Awards

Webdesign
Mail Magda
 

 

 

Naar de vragen én antwoorden
Gerda's site