Gene Zijde is de plaats waar onze geest vandaan komt als we terug de baarmoeder ingaan en waar onze geest terug heengaat als we ons stoffelijk lichaam terug verlaten.

Waar is dat nu precies?

Het is een andere dimensie en de vibratie-frequentie ligt er veel hoger dan bij ons. Het is daarom dat we ze niet kunnen waarnemen. Hier op onze aarde kennen we tijd, aan Gene Zijde bestaat dat niet. Eigenlijk duurt ons hele leven op aarde DAAR maar een fractie van wat wij onder een heel leven hier verstaan.

De (licht) wezens die er wonen zijn aktief bezig. Ze studeren, werken, onderzoeken. Dit alles gebeurt uit vrije wil.Angst en verveling, eenzaamheid, jaloezie e.d kennen ze daar absoluut niet. Dat zijn dingen die de mensen uitvinden en zichzelf eigen maken.

Ze crieeëren en scheppen, vinden dingen uit. Er worden op medisch gebied dingen bereikt die ze dan weer op hun beurt op subtiele wijze "doorgeven" aan de mensen hier op aarde.De communicatie onder elkaar verloopt telepathisch al kan er ook gesproken worden, en dit kan dan weer in alle talen van de wereld.

Ook dieren leven aan Gene Zijde. Ze leven daar zonder agressie en angst. Het zijn zuivere, oprechte, onschuldige wezens en ze worden daar ook met respect behandeld en vertroeteld.

Wij (mensen) stellen ons Gene Zijde gewoonlijk voor...ergens hoog boven de wolken. In feite "ligt" Gene Zijde vlak boven de begane grond. Zoals ik al zei is het een andere dimensie. We zitten er ook niet op mooie wolkjes, integendeel..er zijn prachtige landschappen, mooie huizen en gebouwen, ja zelfs concertzalen, bibliotheken (waar o.a. AL onze herinneringen zijn opgetekend), mooie tuinen en kruidenvelden (dienen ook om te experimenteren voor bv geneeskundige medicijnen), noem maar op! De kleuren zijn er zo intens en mooi...ze zijn veel mooier dan dat wij ze kunnen waarnemen..

Index
Mijn gids

Gidsen 
Gidsen2
In contact met je gidsen
Vragen over gidsen
Jolanda en haar Gidsen
Artikelen
Brief aan jouw gids
Brief aan mijn gids

Het duiden van kaarten
Dromen
Chakra's
Meditatie
Geleide Meditatie
Affirmaties
Stemmenhoren...wat nu?
Het Leven
Door jullie ingezonden
Gene Zijde
Gene Zijde 2
Engelen
Dieren als helende kracht
Kleuren
Interactief
Dit ben ik
Boekenplank
Webrings
Links
Awards

Webdesign
Mail Magda