Dieren als symbolen van helende kracht.
De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken.

Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag. Ter wille van de overzichtelijkheid wordt aan elk dier een van deze lessen toegekend.
In werkelijkheid heeft elk dier van de schepping honderden lessen te schenken. Al deze lessen zijn bovendien krachten waarop een beroep kan worden gedaan.

Wanneer je beroep doet op de kracht van een dier, vraag je om in volmaakte harmonie te raken met de kracht van het wezen van dit schepsel.

Doordat ik al verschillende keren de steun en de lessen van deze dieren heb kunnen ondervinden, vond ik het misschien een goed idee dit met jullie te delen.
Misschien voelen jullie ook een speciale verbondenheid met een bepaald dier(en).

Ik zal stap voor stap een afbeelding van een bepaald dier toevoegen en daarbij een uitleg geven van zijn kracht en hoe die te gebruiken als helende werking voor een situatie of probleem. Of misschien gewoon om een bepaald dier zijn gaven te laten zien waarop je steeds gratis beroep kan doen.

Liefs, magda

Kiki 'mijn' dolfijn...foto's van Kiki en mezelf

Index
Mijn Gids
Gidsen 
Gidsen2
In contact met je gidsen
Vragen over gidsen
Jolanda en haar Gidsen
Artikelen
Brief aan jouw gids
Brief aan mijn gids

Het duiden van kaarten
Dromen
Chakra's
Meditatie
Geleide Meditatie
Affirmaties
Stemmenhoren...wat nu?
Het Leven
Door jullie ingezonden
Gene Zijde
Gene Zijde 2
Engelen
Dieren als helende kracht
Kleuren
Dit ben ik
Boekenplank
Webrings
Links
Awards
Allerlei
Interactief

Webdesign
Mail Magda