Index
Mijn gids

Gidsen 
Gidsen2
In contact met je gidsen
Vragen over gidsen
Jolanda en haar Gidsen
Artikelen
Brief aan jouw gids
Brief aan mijn gids

Het duiden van kaarten
Dromen
Chakra's
Meditatie
Geleide Meditatie
Affirmaties
Stemmenhoren...wat nu?
Het Leven
Door jullie ingezonden
Gene Zijde
Gene Zijde 2
Engelen
Dieren als helende kracht
Kleuren
Dit ben ik
Interactief
Boekenplank

Webrings
Links
Awards
Webdesign
Mail Magda


 

 

 

Brieven van:
Lieve Anja,

Ik vind het leven moeilijk. Echt waar, ik vind het ontzettend moeilijk om hier te leven.
Ik weet dat elk leven een doel heeft, maar het is niet zo eenvoudig om dat te vinden. Soms lijkt het allemaal zo uitzichloos, zo nutteloos. Ik voel me vaak nutteloos.
Ik kan m’n plaats in deze wereld maar niet terugvinden, Anja. Het lijkt wel of ik nergens thuishoor.
Er is niemand hier op aarde die me echt begrijpt. Ik voel me hier echt niet thuis. Soms wou ik dat ik al bij jou was, in het licht, de liefde. Maar nu zit ik hier, op die donkere, koele aarde.
Waarom ben ik hier? Wat moet ik hier doen? Er is niets dat me nog voldoening geeft, er lijkt niets meer te zijn dat me nog echt gelukkig maakt.
Ik weet, er is veel verdriet in deze wereld, maar niemand lijkt me nodig te hebben. Het lijkt, of ik anderen ook niet gelukkig kan maken. Ik voel me echt alleen op deze wereld, alleen tussen een zee van vreemde mensen, die een andere taal lijken te spreken.
Dan hoop ik telkens weer op jouw hulp, jouw troost Ik probeer contact met je te zoeken, maar het lukt me niet. Ik vraag je om een teken, maar ik krijg er geen…..
Ik mis je, Anja, ook al weet ik niet echt wie je bent. Ik zou je aanwezigheid, je liefde willen voelen. Waarom kan dat niet? Waarom lijkt het alsof ik echt helemaal alleen ben? In de wereld, de kosmos, overal…
Waar ben je, Anja, lieve gids? Kan je me helpen om hier te leven? Om hier gelukkig te zijn en mijn levensdoel te ontdekken?
Stuur me je liefde, asjeblief, ik heb je nodig!!!

Al m’n liefs,

Sarah

Deze brief is geschreven door Sarah aan haar gids Anja...een noodkreet!

Wil jij ook een brief aan je gids schrijven? Wil jij deze brief met iedereen delen?Stuur je brief naar mij en ik zet hem met jouw toelating op deze site.