Wil jij ook een brief aan je gids schrijven? Wil jij deze brief met iedereen delen?Stuur je brief naar mij en ik zet hem met jouw toelating op de pagina "brief aan jouw gids"..

 

Vrijdag 19 juli 2013 !!!!
Meer dan een jaar geleden dat ik jullie nog eens geschreven heb......En jullie waren toch steeds bij mij....onvoorwaardelijk zoals jullie zijn in jullie liefde voor mij! Er is n dat jaar ook wel wat gebeurt, maar niets weegt op tegen hetgeen ik heb meegemaakt op intensieve etc.

Meer 'kleinere' dingen. Qua gezondheid gaat het nogal, alhoewel mijn laatste "avontuur" zijn sporen heeft nagelaten die onuitwisbaar zijn.

Ik heb nu COPD, een chronische luchtwegeninfectie.
Dit houd in dat ik, bijvoorbeeld, niet buiten mag als het zeer warm of zeer koud is. Ook als er teveel ‘beestjes en pluisjes' in de lucht hangen als het regent ook niet.

Heb hier thuis een machientje staan om te aerosollen en verschillende ‘puffers' zoals dat heet.

Regelmatig, neem drie tot vier keer per jaar, krijg ik een ‘opstoot' dwz hoesten gedurende de hele dag en nacht en bijna geen zuurstof binnenkrijg. Dit is eigen aan COPD. Mocht het meerdere keren gebeuren, (hoop van niet) kom ik op de lijst voor longtransplantatie.

Genoeg gezeurd nu over mijn gezondheid.

John en ik stellen het eigenlijk wel goed. Hebben niets tekort en zijn blij met hetgeen we hebben. Tellen onze zegeningen, want het zijn die die het belangrijkste zijn.
Hebben een klein autootje waar we gemakkelijk de stad mee in kunnen én niet veel plaats innemen om te parkeren.
Doen regelmatig een terrasje en praten met onze vrienden.

Met onze Frits (de poes) is ook alles ok, moet binnen een week naar dierenkliniek voor een algemeen nazicht J en zijn nageltjes te laten knippen want dat laat hij me niet toe.

Heb er vrienden bij gekregen en voel me er goed bij. Ze zijn stuk voor stuk vriendelijk, eerlijk en lief voor me. Steunen elkaar als er eens iemand iets aan de hand heeft.
Ik voel me gelukkig, maar dwaal soms af naar negativiteit en vraag me dan af waarom ik toen, “intensieve”, toch maar niet ben heengegaan. Kan me nogal snel herpakken, dus dat gaat dan wel weer.

Er zijn bijvoorbeeld dingen die ik niet meer kan doen, zoals koken, poetsen (een beetje wel) en strijken.
Daar is hulp voor met dienstencheques. Ben die mensen ook heel erg dankbaar want zij doen echt wel goed hun best.

Er bestaat intussen zoiets als “Facebook” J en daar heb ik ook een heleboel vrienden waar ik al eens een babbeltje mee kan doen en af en toe lachen, soms ook af en toe meevoelen en steunen, voor wie dat nodig heeft.

Lieverds, ik ga nu stilaan afsluiten, want kan zolang niet op deze stoel zitten (rug), maar hopelijk “hoor” ik jullie weer heel snel.

Weet dat ik van jullie hou en enorm dankbaar ben voor jullie onvoorwaardelijke liefde.

Wou ik nog even zeggen: heb Anita (sis) leren kennen bij “toeval”, haar man kende John heel goed maar is al drie jaar overgegaan. Mijn gevoel voor Sis (zo noem ik haar) is heel warm en het lijkt of ik ze al jaaaaaaaren ken. Zou het kunnen dat ik haar geleidegids ben in dit leven? Dat gevoel heb ik bij haar en het is wederzijds!


IK HOU VEEL VAN JULLIE!


Lieve vrienden,
Ben zeer blij en gelukkig met jullie aanwezigheid, waarvoor mijn onvoorwaardelijke dank en respect naar jullie toe.

John….Ik hou van je!! Meer en meer.

Licht en Liefde, magda

terug